Dijete u pokretu

Briga o zdravlju nam je važna!

DIJETE U POKRETU je javnozdravstveni projekt za rodtelje, djelatnike predškolskih ustanova i djecu predškolskog uzrasta.
 
Uz potporu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) Sport Educa održava niz radionica "Dijete u pokretu" usmjerenu na budućnost i zdravlje djece. Projekt je usmjeren na važnost pravilne prehrane djece, redovito i dostatno kretanje te prevenciju pretilosti. 

Sukladno pozitivnim aktualnim promjenama vezanima za kvalitetniju prehranu u predškolskim ustanovama, smanjen udio šećera i soli u hrani, konzumacija povrća i voća u svakom obroku, drago nam je da možemo i sami preuzeti maleni dio zasluga kroz naše edukacije i stručne radionice. 

U okviru radionica se odvija paralelan program za roditelje i djecu.
Dok se djeca zabavljaju uz sport i zdrave zalogaje, odrasli (roditelji, odgajatelji) uče o zdravim navikama - prehrani i sportu kako bi prevenirali nastajanje loših navika.

Pohvaljujemo svaku inicijativu vrtića, suradnika, roditelja kojima je želja educirati o ovoj temi te smo otvoreni za svaku suradnju i daljnje širenje svijesti. 

Također hvala našim partnerima projekta: Jana, Dukat Hrvatska, NIVEA, Persil i Silan.

Vidimo se!

Obavještavamo Vas da se događaji snimaju te se snimke i fotografije istih mogu koristiti u marketinške svrhe za promociju Sport Educe. Isto je tako moguće da će se snimke ili fotografije objaviti u tiskanim i elektronskim medijima i/ili društvenim mrežama Sport Educe. U tom smislu, sve informacije o zaštiti osobnih podataka koje Sport Educa obrađuje dostupne su u Pravilima o privatnosti.