Gym&Fun KIDS @ OrlandoFit Green Gold Gym

Dok vi vježbate i vaša djeca stječu zdrave navike!

Upisi u tijeku


Od 1. listopada u OrlandoFit Green Gold Gymu počinjemo s novim i jedinstvenim Gym&FunKIDS programom:

Termini
UTORAK / ČETVRTAK 17:30 do 18:30
VIKENDOM 17:30 do 19:00

Namjena
Program je osmišljen za djecu od 1,5 do 10 godina. Pohađati ga mogu i djeca čiji roditelji nisu članovi OrlandoFita.

Pogodnosti
Članovima OrlandoFita omogućujemo popust od 20%

Prijava

Informacije
091 4411 244

Detalji
Mnogi roditelji žele vježbati i istovremeno osigurati kvalitetnu aktivnost svome djetetu.

Gym&FunKIDS je osmišljen kao sportsko-edukativni program za djecu u trajanju 60 ili 90 minuta. Polaznici su podjeljeni prema uzrastu unutar grupe, pod stručnim vodstvom Sport Educa trenera.

Programi se odvijaju u sklopu OrlandoFit Green Gold Gyma, a MOGU ih pohađati i djeca čiji roditelji NISU članovi OrlandoFita.

60-minutni program podržava prirodne oblike kretanja koji obuhvaćaju sve mišićne skupine, utječe na pozitivan psihosomatski razvoj, razvija lijepo tjelesno držanje te uvažava dijete kao cjelovitu, dinamičnu osobu i omogućava mu izražavanje kroz kineziološku aktivnost.
Program utječe na razvoj funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, a naročito onih koje su djetetu potrebne u svakodnevnom životu.
Program se temelji na poticanju svestranog psihosomatskog razvoja djeteta, a osnovni sadržaji koje će dijete upoznati bazirani su na elementima sportskih igara: gimnastika, atletika, borilačke vješitne i sportovi s loptom. Primarni ciljevi koji su kroz program naglašeni prvenstveno su edukativnog karaktera te spoznaja i poštivanje dobne i pojedincu specifične psihosomatske mogućnosti.

90-minutni program koji se održava vikendom nadovezuje edukativno-kreativnu radionicu u trajanju od 30 minuta nakon sportskog programa.