Gym&Fun

Gym&Fun

Pridružite nam se uz Gym&Fun Prenatal i Baby radionice - pratite nas na Facebooku 

 

Vježbanje u trudnoći • Gym&Fun PRENATAL komplet • cijena: 49,90 kn (poštarina uključena)

Vježbanje mama i beba • Gym&Fun BABY komplet • cijena: 49,90 kn (poštarina uključena)

Vježbnje kroz igru za roditelje i djecu • Gym&Fun KIDS komplet • cijena: 49,90 kn (poštarina uključena)


Iskoristite trenutnu ponudu i NARUČITE 3 ZA CIJENU 2: paket sa sva 3 Gym&Fun kompleta po cijeni od 99,90 kn (poštarina uključena) 


Diplomirana kineziologinja Anita Vukušić Crevar autorica je i osnivačica Sport Educe te stručna suradnica za pitanja rekreacije, sporta i vježbanja mnogih časopisa i portala objavila je trilogiju Gym&Fun DVD-ova koji se odnose na vježbe u trudnoći, vježbe nakon poroda te vježbanje kroz igru s djecom.

Anita ima već 15 godina iskustva u radu s djecom pa je tako i nositeljica programa Gym&Fun, a uz to svoje programe i programe Sport Educe usmjerava ne samo na stručne elemente vježbanja, nego i na unapređenje pristupa u odgoju i vježbanju s djecom. Zbog toga je i čest predavač na mnogim međunarodnim simpozijima, a nakon dva uspješna priručnika, Gym&Fun i Gym&Fun Baby, pripremila je i Gym&Fun Prenatal.


Gym&Fun KIDS • program za roditelje i djecu od 3 do 10 godina

Kako kvalitetno i zabavan način provesti vrijeme s djetetom?

Gym&Fun KIDS uključuje zabavne vježbe u okruženju vlastitog doma koje svatko može provoditi u dnevnom boravku. Obzirom na izvrsne reakcije publike – prije svega majki koje su vježbale sa svojom dječicom – shvatili smo da postoji potreba za ovakvim jednostavnim, a iznimno korisnim rekreativnim konceptom te odlučili na tržište plasirati edukativan DVD.

Gym&Fun KIDS - NARUDŽBENICA


Gym&Fun BABYprogram za roditelje beba i djece do 3 godine

Nakon prvijenca koji se obraćao roditeljima s malom djecom kako bi kvalitetno i aktivno provodili vrijeme s njima te ih pritom učili o zdravim navikama, drugi DVD i priručnik je namijenjen mamama koje su rodile te sadrži postnatalne vježbe koje mogu raditi u društvu svoje bebice.

Također, u suradnji sa stručnim suradnicima iz područja pedijatrije, nutricionizma, kineziologije i drugih izdali su i vrlo konkretan savjetnik za roditelje kako bi pratili djetetov razvoj do treće godine, ali i dobili mnoge odgovore na pitanja, koja osobito imaju mladi roditelji.

Gym&Fun BABY - NARUDŽBENICA


Gym&Fun PRENATALprogram za buduće majke i trudnice

Gym&Fun Prenatal priručnik je namijenjen svim budućim mamama. U Gym&Fun Prenatal priručniku trudnice mogu pronaći najvažnije stvari koje trebaju učiniti dok čekaju dolazak svoje bebe, a uz knjižicu je i DVD izdanje s prenatalnim vježbama koje trudnicama pomažu da održavaju zdravu tjelesnu težinu, bolje spavaju, osjećaju se bolje i pripreme svoje tijelo za porod. Priručnik je odličan saveznik svim budućim mamama, u kojem na jednom mjestu mogu pronaći najvažnije stvari koje trebaju učiniti dok čekaju na dolazak svoje bebe. Uz knjižicu, tu je i DVD izdanje s prenatalnim vježbama koje pomažu trudnicama održavati zdravu tjelesnu težinu, osjećati se bolje, bolje spavati i pripremiti svoje tijelo za porod.

Gym&Fun PRENATAL - NARUDŽBENICA


Iskoristite trenutnu ponudu i naručite 3 za cijenu 2 paket sa sva 3 Gym&Fun kompleta po cijeni od 99,90 kn (poštarina uključena).