Mini Chef

Radionica za djecu na kojima sami uče pripremati zdrave zalogaje.

Dobro došli u šareni, razigran i vrlo ukusan svijet Mini Chefa gdje pružamo doživljaj hrane za najmlađe članove obitelji!
 
U Mini Chefu radimo sve - kuhamo, spremamo, peremo, čistimo, učimo, lijepo se ponašamo i fino papamo. Premda smo mali, imamo velike ambicije.
U našem se restoranu sve brzo odvija, ali ne služimo brzu hranu. Vjerujemo u hranjive i nitricionistički vrijedne obroke, najboljie sastojke i dobar okus, a sve s naglaskom na uživanje u hrani i druženje za stolom.
Mi brinemo da su na našim radionicama ponuđeni pravi i kvalitetni sastojci od kojih će klinci narastati veliki i snažni - ali djeca su majstori i glavni kuhari koji sastavljaju svoj vlastiti obrok.
 
Imajte na umu - jako smo zauzeti u vrijeme ručka i nije moguće rezervirati stol zadnji tren!
 
Cijena: 70 kn
 
Partneri: Dukat Hrvatska, Jana, Perutnina Ptuj, Pur
 
Obavještavamo Vas da se događaj na koji ste pozvani snima te se snimke i fotografije istog mogu koristiti u marketinške svrhe za promociju Sport Educe. Isto je tako moguće da će se snimke ili fotografije objaviti u tiskanim i elektronskim medijima i/ili društvenim mrežama Sport Educe. U tom smislu, sve informacije o zaštiti osobnih podataka koje Sport Educa obrađuje dostupne su na linku u Pravilima o privatnosti.