Stress Free Friday

Stress Free Friday
Stress Free Friday / PETAK  / OD 14 SATI DO PONOĆI

21. siječnja / 18.veljače 2022.


Opušteno vrijeme s prijateljicama?
Nekoliko sati bez zvonjave mobitela?
Provod za pamćenje nakon kojeg si odmorna?

Zvuči li zanimljivo?

A što ako tome još pridodamo 10 sati opuštanja u ljekovitoj termalnoj vodi uz
vrhunsku hranu,
zdrave sokove,
masaže stopala, leđa ili lica,
2 programa vježbanja,
noćno kupanje uz pjenušac,
različite hidromasaže,
tombolu i
još pokoje iznenađenje?

Sada ti se sigurno čini nestvarno?!

Jednog petka u mjesecu organiziramo Stress Free Friday i ostvarujemo snove uz 10 sati vrhunskog wellness programa po cijeni već od 350,00 kn.Program je namijenjen isključivo ženama: mamama kojima treba nekoliko trenutaka tišine, ženama koje trebaju malo vremena isključivo za sebe, poduzetnicama kojima je mozak 24 sata dnevno na poslu, djevojkama koje se tek dokazuju u poslovnom svijetu…
U kojoj god fazi života se nalaziš uvijek je dobro odvojiti vrijeme za sebe.

Možeš doći sama ili povesti najbolju prijateljicu za koju rijetko imaš vremena. Ili kolegicu s kojom ne stigneš sve “pretresti” na poslu. Ili sestru s kojom se napokon dobro slažeš. Ili šeficu koja ti treba odobriti godišnji....


Ako imaš dobru šeficu, mi te u Aquae Vivae Krapinskim Toplicama očekujemo već od 14 sati uz friško cijeđene sokove i ukusne zalogajčiće; kupanje, wellnes, vježbe disanja i/ili pilates oko 18 sati, bogata večera oko 19:00 sati, tombola s poklonima naših partnera, pjenušac u vodi, a noćno kupanje traje do ponoći. Tako da imaš 10 sati za potpuno Stress Free Friday iskustvo!


Za petak, odaberi svoju kombinaciju za idealno opuštanje:


1. Ulaznica Basic - 350,00 kn

- boravak od 14:00-00:00 sati u vodenom parku Aquae Vivae Krapinske Toplice,
- welcome drink&snack,
- wellness i programi vježbanja, 
- gin bar by Hendricks,
- degustacije,
- coctail večera,
- sudjelovanje u tomboli,
- pjenušac

2. Ulaznica Basic+ - 400,00 kn
- program Basic
- reflekso masaža stopala

3. Ulaznca VIP - 500,00 kn
- program Basic, bademantil i papuče koje se preuzimaju na recepciji
- reflekso masaža stopala
- masaža leđa
- bogati poklon paket

10 sati vrhunskog wellness programa po cijeni već od 350,00 kn. Prijavi se i osiguraj svoju ulaznicu.

Dodatne pogodnosti za kupljenu ulaznicu Stress Free Friday:

masaža 30” - 100,00 kn - potrebno rezervirati termin prilikom prijave

masaža 60" - 180,00 kn

cocktail - 25,00 do 35,00 kn

ORGANIZATORICE

Mi smo Anita Vukušić Crevar i Martina Crljen. Iako iz različitih struka (sportska i financijska), zajedničko nam je da smo mame, supruge, sestre, prijateljice, poduzetnice. Uz sve dnevne obaveze prilično je zahtjevno redovito odvojiti nekoliko sati za druženje s najboljom prijateljicom bez da zovu djeca, suradnici, mobilna kompanija. Zato smo osmislile Stress Free Friday - jedinstveni wellness program namijenjen isključivo ženama. Cilj nam je jednom mjesečno omogućiti ženama opušteno druženje uz vrhunske programe gdje mogu birati kako i s kim će provesti vrijeme. Nadamo se da ćeš nam se pridružiti!

ISKUSTVA

ŽELJKA:

Za mene Stress Free Friday počinje u Zagrebu, sjedanjem u auto. Uz čavrljanje s frendicom i slušanje glazbe, vožnja do Krapinskih Toplica prođe u trenu.

Na dolasku nas dočekaju vesele djelatnice od kojih preuzimamo ružičaste narukvice, tako da lako možemo prepoznati ostale sudionice. Nakon presvlačenja, zauzimamo ležaljke oko bazena i naručujemo koktele. Čavrljamo, na ležaljkama ili u bazenu, uz koktele, fine zdrave kolačiće i dočekujemo ostale frendice. Svaka radi što joj odgovara: neke malo i odspavaju na toplom suncu, druge jedva čekaju uživati u masaži stopala, a neke se jednostavno opuštaju u termalnoj vodi.

Kada dočekamo i one koje nisu uspjele ranije doći s posla, počinje “ozbiljan” program, pilates ili yoga uz bazen. Obzirom da obično petkom ujutro odradim svoj trening, ovo vježbanje pratim iz bazena, sa čašom koktela u ruci i moralnom podrškom - Kikom (to je najveća "gušterica" koju poznam). A i odradim koji pokret, u bazenu.

Nakon što završi vježbanje, svi nadoknađujemo potrošene kalorije jer slijedi večera. Eh, da... Tu se nađe svakakvih prefinih zalogaja, od woka koji je od prvog puta top klopa, pa do pohane ribe, raznih salata, deserata od kojih ne znaš koji prvi probati (pa probaš sve)...

Lagano chillamo nakon večere, jer nas očekuje Tamara Despot sa svojom aquazumbom. A to izgleda ovako: Tamara odradi pokret, mi probamo jednom, Tamara priča, mi se davimo do smijeha. I to tako otprilike pola sata. Otprilike, jer nikad ne znaš što će Tamara smisliti. Ali, ako ništa drugo, trening je odrađen jer nas bole trbušnjaci od smijeha.

I tako, vrijeme prolazi, u opuštanju, pjenušcu koji dođe kada padne noć, koji put i torta jer se dogodi da netko slavi rođendan, i tomboli. Da, svaki put je i tombola. I uvijek su svi na dobitku. Jer svaki put smo sve dobile barem poklončić ako već nismo osvojile na tomboli.

U zabavi i u bazenu dođe noć i skakanje na valovima koje samo radi nas uključe. E, tu nas već lagano napuštaju zadnji atomi snage, tako da najčešće poslije valova krećemo kući. A ako nisam rekla u koje je to doba, to je iz ponoći! Stress Free Friday prelazi i u Saturday...

Vidimo se i na idućem Stress Free Friday-u!

----------------------------------

MIHAELA:

Ooo, Stress Free Friday najbolje je wellnes iskustvo ikada! Miks opuštanja, tjelovježbe, druženja i blagdana za nepce. Gušt za dušu i tijelo; spiritualno i fizičko uživanje... Ma ne postoje riječi koje točno mogu opisati potpunost ovog doživljaja. I ne završava sve tamo... Još se danima redaju komplimenti u stilu: wow, zračiš... predivna si i opuštena!
Na izjavu da u petak idem na Stress Free Friday moj dragi prijatelj je samo komentirao: "Oho, opet ćeš danima biti sretna, predivna i vesela!"
Može li bolje? Treba li nam više?!

PLANIRAJ SVOJ SLIJEDEĆI STRESS FREE FRIDAY! 

18. veljače 2022.

18. ožujka 2022.

22. travnja 2022.